Waar en hoe laat wordt Nederland - Paraguay op het WK zaalvoetbal uitgezonden?

Waar is Nederland - Paraguay op het WK zaalvoetbal te volgen?
Vandaag om 16:50

Vrijdagmiddag speelt Nederland een cruciale wedstrijd op het WK zaalvoetbal tegen Paraguay. Oranje heeft nog een kans om de volgende ronde te halen, maar moet dan wel een goed resultaat neerzetten. Waar kun je deze wedstrijd volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Nederland - Paraguay kijken

De zaalvoetballers van Oranje hebben na twee wedstrijden twee punten verzameld en doen zichzelf daarmee tekort. Tegen Oezbekistan leken ze op weg naar een overwinning, maar moesten ze op het laatste moment alsnog een gelijkspel incasseren. Ook tegen Costa Rica kende Nederland een vergelijkbaar scenario: na een sterke comeback gingen de laatste minuten opnieuw mis. Om zich te kwalificeren voor de volgende ronde moet Oranje nu punten pakken tegen groepshoofd Paraguay.

Paraguay heeft zich al verzekerd van een plek in de volgende ronde en staat bovenaan in de groep. Beide poulewedstrijden werden gewonnen, wat het land de volle zes punten opleverde. Voor Nederland is een gelijkspel waarschijnlijk genoeg om door te gaan, afhankelijk van het resultaat van de andere wedstrijd tussen Oezbekistan en Costa Rica, die ook om 17.00 uur wordt gespeeld. Nederland heeft het dus nog in eigen hand, maar zal scherp moeten zijn om deze sterke tegenstander te trotseren.

Op welke zender is Nederland - Paraguay te zien?

De wedstrijd wordt uitgezonden via NOS.nl, de livestream van de NOS en UEFA.tv. De aftrap is om 17.00 uur op vrijdag 20 september 2024. Let op: bij UEFA.tv moet je eerst een account aanmaken om de livestream te kunnen volgen. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.