Waar en hoe laat wordt Inter - AC Milan in de Serie A uitgezonden?

Waar is de Derby della Madonnina tussen Inter en AC Milan te zien?
Vandaag om 17:55

Zondagavond staat de Derby della Madonnina op het programma! In de Serie A nemen aartsrivalen Inter en AC Milan het tegen elkaar op in wat altijd een spectaculair duel belooft te worden. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Inter - AC Milan kijken

Inter kende een goede start in de Champions League door knap gelijk te spelen op bezoek bij Manchester City. In de Serie A doen de Nerazzurri het ook naar behoren, al werden er ook al twee keer punten gemorst. Op bezoek bij Monza en Genoa bleef Inter steken op een gelijkspel, waardoor ze nog ongeslagen zijn maar niet optimaal presteren. In eigen huis tegen rivaal AC Milan zal Inter er alles aan doen om de drie punten binnen te halen en de stadstrots te verdedigen.

Bij AC Milan loopt het dit seizoen nog niet helemaal op rolletjes. In de eerste speelronde van de Champions League ging de ploeg met 1-3 onderuit tegen Liverpool. Ook in de competitie zijn de resultaten wisselvallig, met alleen een overwinning tegen Venezia als lichtpuntje. De Rossoneri staan voor een zware opgave, zeker omdat Inter de laatste zes derby's allemaal winnend wist af te sluiten. Kan AC Milan deze keer wel verrassen?

Op welke zender is Inter - AC Milan te zien?

De wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport. De aftrap is om 20.45 uur op zondag 22 september 2024, met de voorbeschouwing vanaf 20.15 uur. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.