Opstelling PSV: Bosz voert defensieve wijzigingen door

Opstelling PSV: Bosz voert defensieve wijzigingen door

Vandaag om 15:42
Laatste update: om 15:44

PSV gaat zondag op bezoek bij Fortuna Sittard, met een gewijzigde opstelling na de teleurstellende 3-1 nederlaag tegen Juventus in de Champions League. Trainer Peter Bosz heeft defensief weer de beschikking over meerdere spelers die terugkeren van blessures. 

Walter Benítez keert terug onder de lat. De Argentijn moest de wedstrijd tegen Juventus aan zich voorbij laten gaan door de geboorte van zijn kind. Tegen Fortuna Sittard zal de doelman terugkeren op het veld. Achterin ziet het er bij de Eindhovenaren ook anders uit dan tegen Juventus eerder deze week. Matteo Dams deed het de afgelopen weken naar behoren als rechtsachter en behoudt het vertrouwen van Bosz. Olivier Boscagli en Ryan Flamingo blijven in het hart van de verdediging staan. Richard Ledezma verliest zijn plek als rechtsachter, Mauro Jr. zal hem vervangen en begint voor het eerst dit seizoen in de basis. 

Op het middenveld voert Bosz geen wijzigingen door. Guus Til behoudt zijn plek in de basis, ondanks dat Saibari weer fit is. Joey Veerman en Jerdy Schouten completeren het middenveld. Ook de voorhoede houdt Bos intact na de afstrafing tegen Juventus. Johan Bakayoko zal tegen Fortuna weer het gevaar moeten verzorgen vanaf de rechterkant. Vanaf de linkerflank zal Malik Tillman wederom de voorkeur krijgen. Noa Lang viel tegen Juventus in, maar lijkt nog niet fit genoeg om te starten. Luuk de Jong zal de spits zijn. De spits scoorde nog nooit in Sittard en zal daar vanmiddag verandering in willen brengen.

Ivan Perisic werd deze week gepresenteerd als nieuwste aanwinst, maar zal vanaf de bank starten. Ditzelfde geldt voor Rick Karsdorp, die eerder deze zomer transfervrij overkwam. 

Opstelling PSV: Benítez; Mauro Jr., Flamingo, Boscagli, Dams; Schouten, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Tillman