Priske kritisch op Ivanušec na invalbeurt, trainer bezorgd om Gimenez

Priske kritisch op Ivanušec na invalbeurt, trainer bezorgd om Gimenez
Vandaag om 17:35

Feyenoord-trainer Brian Priske zag zijn ploeg zondagmiddag met 2-0 winnen van NAC Breda in De Kuip. Hoewel de drie punten binnen zijn, baart de blessure van spits Santiago Giménez zorgen. De trainer was na afloop van de wedstrijd tevreden, maar voorzichtig over de blessure van zijn topscorer.

Na de wedstrijd sprak Priske met ESPN en toonde de trainer zich blij met de winst. "Ik ben blij dat we gewonnen hebben", zei Priske. De trainer benadrukte dat het goed voelt om na drie wedstrijden zonder overwinning weer te winnen. Feyenoord had eerder gelijkgespeeld tegen Sparta Rotterdam en FC Groningen en verloor van Bayer Leverkusen. "Het duurde drie wedstrijden om dat gevoel weer te hebben", aldus Priske.

Naast de overwinning had Priske ook kritiek op de vorm van Luka Ivanušec. De aanvaller kwam wederom niet tot zijn beste spel. "Hij heeft de kwaliteiten om bij Feyenoord te spelen, maar vandaag kwam het er opnieuw niet uit." Priske hoopte op meer van de Kroaat, die dit seizoen nog niet zijn niveau van afgelopen jaar heeft laten zien.

Een zorgwekkender punt voor Priske is de blessure van Santiago Giménez, die al in de eerste helft het veld moest verlaten. "We moeten de komende dagen afwachten," zei de trainer voorzichtig. Er wordt gevreesd voor een hamstringblessure, maar Priske wilde daar nog geen definitieve uitspraak over doen. Opvallend genoeg kreeg Priske zelf een gele kaart van de scheidsrechter voor zijn gedrag langs de zijlijn. "Misschien te veel lichaamstaal," verklaarde de trainer met een glimlach.