Waar en hoe laat wordt Boavista - Benfica in de Primeira Liga uitgezonden?

Waar is Boavista - Benfica te zien?
Vandaag om 06:45

Maandagavond staat er een interessante wedstrijd op het programma in de Primeira Liga! Boavista ontvangt thuis het grote Benfica, dat na een sterke start van het seizoen op zoek is naar de volgende overwinning. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Boavista - Benfica kijken

Benfica is sinds het vertrek van Roger Schmidt weer in goede vorm onder leiding van Bruno Lage. Na een sterke prestatie in de Champions League, waarin de moeilijke uitwedstrijd tegen Rode Ster Belgrado werd gewonnen, heeft Benfica ook in de competitie de juiste toon gezet. De ploeg won al overtuigend met 4-1 en zal met vertrouwen afreizen naar Boavista in de hoop de goede reeks voort te zetten.

Boavista kent een lastige periode in de competitie. De club begon het seizoen met een overwinning, maar wist daarna geen wedstrijd meer te winnen. Twee nederlagen en twee gelijke spelen volgden. Toch zal Boavista met vertrouwen naar deze wedstrijd kijken, aangezien ze vorig seizoen Benfica wisten te verrassen met een 3-2 overwinning. Toen scoorde oud-Feyenoorder Róbert Bozenik tweemaal en bezorgde hij zijn ploeg de drie punten. Kan Boavista opnieuw stunten tegen de Portugese topclub?

Op welke zender is Boavista - Benfica te zien?

De wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport 3. De aftrap is om 21.15 uur op maandag 23 september 2024. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.