Waar is Real Madrid - Deportivo Alavés te zien?

Waar en hoe laat wordt Real Madrid - Deportivo Alavés in La Liga uitgezonden?

Vandaag om 09:55

Dinsdagavond 24 september staat er weer een mooie wedstrijd in La Liga op het programma! Real Madrid neemt het in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De Madrilenen zijn nog ongeslagen, terwijl Alavés hoopt hun goede vorm vast te houden. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Real Madrid - Deportivo Alavés kijken

Het programma zit bomvol voor Real Madrid, maar dat lijkt geen probleem voor Los Blancos. Na de winst in hun eerste Champions League-wedstrijd, volgde een 2-1 overwinning op Espanyol in de competitie. Daarmee blijft Real Madrid ongeslagen dit seizoen. Kylian Mbappé liet wederom zijn klasse zien door vlak voor tijd vanaf de penaltystip te scoren. De ploeg van Carlo Ancelotti is vastbesloten om ook tegen Alavés de drie punten in eigen huis te houden.

Deportivo Alavés is wisselvallig aan het seizoen begonnen. Na zes speelrondes staat de ploeg op drie overwinningen, twee nederlagen en één gelijkspel. Afgelopen vrijdag boekte Alavés een knappe 2-1 overwinning op Sevilla, wat hen naar de zesde plek in de ranglijst bracht. Hoewel Alavés in 2020 verrassend wist te winnen in het Santiago Bernabéu, gingen de vijf daaropvolgende ontmoetingen allemaal verloren. De vraag is of ze deze keer wel voor een stunt kunnen zorgen.

Op welke zender is Real Madrid - Deportivo Alavés te zien?

De wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport. De aftrap is om 21.00 uur op dinsdag 24 september 2024. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.