Waar en hoe laat wordt De Graafschap - Vitesse in de KKD uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt De Graafschap - Vitesse in de KKD uitgezonden?

Vandaag om 16:45

Zondagmiddag is het tijd voor de Gelderse derby tussen De Graafschap en Vitesse! Beide ploegen staan voor een cruciaal duel in de Keuken Kampioen Divisie, met Vitesse in het bijzonder dat na een zware puntenaftrek de weg naar boven weer moet zien te vinden. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

De Graafschap - Vitesse in de Keuken Kampioen Divisie

Vitesse heeft een zware klap te verduren gekregen nadat de licentiecommissie van de KNVB de club zes punten in mindering heeft gebracht. Deze straf is het gevolg van financiële problemen uit het verleden. Hierdoor zakt Vitesse naar de achttiende plaats met slechts vier punten, terwijl ze aanvankelijk nog op de tiende plek stonden.

De Graafschap daarentegen staat er iets beter voor met tien punten uit zes wedstrijden. Voordat de derby plaatsvindt, speelt De Graafschap nog een wedstrijd tegen Jong AZ, maar daarna zullen de Superboeren alles op alles zetten om in eigen huis een goed resultaat neer te zetten.

Waar wordt De Graafschap - Vitesse uitgezonden?

De Graafschap - Vitesse wordt live uitgezonden op ESPN 4. De aftrap is om 14.30 uur in De Vijverberg op zondag 29 september 2024. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.