Dit zegt Fraser over de mogelijke 'snelle' rentree van Ihattaren in de Eredivisie

Dit zegt Fraser over de mogelijke 'snelle' rentree van Ihattaren in de Eredivisie
Vandaag om 20:49

Mohamed Ihattaren en RKC Waalwijk hopen op een succesvolle samenwerking. De komst van de 22-jarige aanvaller stuit echter op kritiek, maar trainer Henk Fraser is vol vertrouwen over zijn terugkeer, zo vertelt hij in gesprek met Voetbal International.

Ihattaren, die vrijdag zijn contract tekende bij RKC, verscheen zaterdag voor het eerst in het Mandemakers Stadion om de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam te bekijken. Hij poseerde ontspannen voor foto’s en deelde handtekeningen uit. Hoewel hij al twee jaar geen wedstrijd speelde, sprak Fraser na de 1-2 nederlaag tegen Sparta vol vertrouwen over de terugkeer van de linkspoot. 'Geloof me, hij is verder dan menigeen denkt', aldus de trainer van RKC.

Na een veelbelovende start bij PSV verliep Ihattarens carrière moeizaam. Zijn avonturen bij Juventus en Ajax mislukten, waarbij hij bij Juventus geen enkele officiële wedstrijd speelde. Ook zijn verhuurperiode bij Ajax bracht niet de verwachte doorbraak. Zowel blessures als persoonlijke problemen speelden hem parten. Het is nog onduidelijk wanneer hij zijn rentree maakt, maar zowel de speler als de trainer zijn optimistisch. 'Hij moet bewijzen dat het lukt, maar ik heb hem gesproken en aan het werk gezien. Dit gaat goedkomen', verzekerde Fraser.