Driessen onthult opmerkelijke voorspelling van moeder Weghorst

Driessen onthult opmerkelijke voorspelling van moeder Weghorst

23 september om 23:30

Valentijn Driessen deelde in Vandaag Inside enkele opvallende uitspraken van de moeder van Wout Weghorst. Hij ontmoette haar op de perstribune van De Adelaarshorst, voorafgaand aan het duel tussen Go Ahead Eagles en Ajax. De moeder van de spits sprak hem daar aan en deed enkele opmerkelijke onthullingen.

Driessen vertelde dat de moeder van Weghorst hem benaderde om te zeggen dat Ajax dit seizoen kampioen zou worden, ondanks dat zij dacht dat de club als derde zou eindigen. "Ze zei dat Ajax misschien derde zou eindigen, waarop Wout antwoordde: 'Mama, Ajax wordt kampioen'," aldus Driessen. Daarnaast verklapte de spits dat hij twintig doelpunten zou maken voor de club: "Je mag ze noteren," voegde Driessen eraan toe.

Weghorst begon zaterdag in de basis tegen Go Ahead Eagles, maar wist niet te scoren. Ajax kwam in de slotfase dankzij invaller Davy Klaassen op gelijke hoogte en sloot het duel af met een 1-1 gelijkspel. Ondanks dat Weghorst nog niet tot scoren kwam, ligt de lat hoog voor de spits, die door trainer Francesco Farioli vol vertrouwen als basisspeler werd ingezet.