Gullit ziet pijnlijke confrontatie tussen Ten Hag en Garnacho langs zijlijn

26 september om 10:50
Laatste update: 26 september om 10:50

Ruud Gullit heeft in de wedstrijd tussen Manchester United en FC Twente een opvallend moment langs de zijlijn gezien. Tijdens het 1-1 gelijkspel op Old Trafford viel vooral een incident op tussen Erik ten Hag en Alejandro Garnacho.

Ten Hag gaf in de 63e minuut instructies aan Garnacho, die zich klaarmaakte om in te vallen. Volgens Gullit had de Argentijn echter totaal geen behoefte aan een gesprek. "Je zag dat Garnacho dacht: laat me met rust, man", aldus Gullit bij Ziggo Sport. Vier minuten later viel de speler alsnog in, maar het leek de sfeer niet ten goede te komen.

Gullit begrijpt het fanatisme van Ten Hag, maar zag ook dat het spel niet goed liep. "Zelfs Casemiro bemoeide zich ermee. Dat zegt wel wat", merkte de oud-international op. De kritiek van Gullit richtte zich ook op het spel van Manchester United, dat volgens hem niet meer was dan dat van een team uit het rechterrijtje van de Premier League.

Twente daarentegen kreeg complimenten. Volgens Gullit speelde de ploeg realistisch en deelde het gedurende de wedstrijd de nodige plaagstootjes uit.