Waar kijk je naar Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise in de Europa League?

Waar en hoe laat wordt Fenerbahçe - USG in de Europa League uitgezonden?

26 september om 13:35

Donderdagavond 26 september staat Fenerbahçe tegenover Union Saint-Gilloise in de groepsfase van de Europa League. Beide ploegen hopen hun Europese campagne een goede start te geven. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise kijken

Fenerbahçe begon het seizoen sterk, maar de nederlaag tegen LOSC Lille in de Champions League play-offs gooide roet in het eten. Hierdoor misten ze het felbegeerde Champions League-ticket. Desondanks herpakte de ploeg van José Mourinho zich goed in de competitie, totdat het afgelopen weekend helemaal misging. In eigen huis verloren ze met 1-3 van aartsrivaal Galatasaray. Dit verlies zal Fenerbahçe willen goedmaken door sterk voor de dag te komen in de Europa League.

Union Saint-Gilloise kent een moeizame start van het seizoen. In de Belgische competitie staat de ploeg momenteel op een teleurstellende twaalfde plaats. Van de acht gespeelde wedstrijden werden er slechts twee gewonnen, terwijl vier duels in een gelijkspel eindigden en twee keer werd verloren. Met zeven tegendoelpunten en slechts zeven gescoorde goals laat de ploeg defensief en aanvallend steken vallen. De Europa League biedt voor USG een kans om het tij te keren.

Op welke zender is Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise te zien?

De wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport 2. De aftrap is om 18.45 uur op donderdag 26 september 2024. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.