Waar wordt Tottenham Hotspur - Qarabag uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Tottenham - Qarabag in de Europa League uitgezonden?

26 september om 14:45
Laatste update: 26 september om 14:45

Donderdagavond speelt Tottenham Hotspur hun eerste Europa League-wedstrijd van het seizoen tegen het Azerbeidzjaanse Qarabag. De Spurs zijn terug in Europa en willen dit jaar ver komen in het toernooi. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Tottenham Hotspur - FK Qarabag kijken

Tottenham Hotspur maakt na een afwezigheid van twee seizoenen weer zijn opwachting in Europa. Voor het laatst speelden de Spurs in 2022/2023 in de Champions League, waarin ze de achtste finale bereikten. Dit jaar hopen ze succes te boeken in de Europa League. De ploeg is in vorm, met twee opeenvolgende overwinningen in aanloop naar het treffen met FK Qarabag. In de EFL Cup werd Coventry City verslagen en Brentford kreeg met 3-1 klop in de Premier League. Tottenham zal erop gebrand zijn om deze lijn door te trekken op het Europese toneel.

Voor FK Qarabag begint de Europa League-campagne in Londen, maar later dit seizoen wacht ook een ontmoeting met Ajax. Qarabag speelde eerder in de Champions League play-offs, waar het de kans op deelname aan het toernooi misliep na een nederlaag tegen Dinamo Zagreb. De Azerbeidzjaanse club is geen onbekende voor Tottenham; in 2015 stonden beide ploegen ook al tegenover elkaar in de Europa League, waar de Spurs beide duels winnend afsloten.

Op welke zender is Tottenham Hotspur - FK Qarabag te zien?

De wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport 2. De aftrap is om 21.00 uur op donderdag 26 september 2024. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.