Waar kijk je naar de Europa League-topper tussen AS Roma en - Athletic Club?

Waar en hoe laat wordt AS Roma - Athletic Club in de Europa League uitgezonden?

26 september om 15:55

Op 26 september 2024 staat er een Europa League-topper op het programma tussen AS Roma en Athletic Club. Beide teams hopen zich te bewijzen op het Europese podium. Waar kun je deze wedstrijd volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live AS Roma - Athletic Club kijken

Bij AS Roma is het allesbehalve rustig. Na een slechte start van het seizoen werd coach Daniele De Rossi ontslagen, en zijn vervanger kreeg meteen kritiek op zijn aanpak. Toch leek het effect te hebben, want Roma wist voor het eerst dit seizoen te winnen. In eigen huis werd Udinese met 3-0 verslagen in de Serie A. De Giallorossi hopen die lijn door te trekken in hun Europa League-campagne.

Athletic Club kende ook een stroeve seizoensstart, maar de Baskische ploeg lijkt nu zijn draai gevonden te hebben. De laatste drie competitieduels werden allemaal gewonnen. Tegen Las Palmas werd met 2-3 gewonnen, bij Leganés 0-2 en thuis tegen Celta de Vigo eindigde het in een overtuigende 3-1 overwinning. Dit is de eerste keer sinds het seizoen 2017/2018 dat Athletic Club weer actief is in een Europees toernooi, en ze willen meteen een goede indruk maken.

Op welke zender is AS Roma - Athletic Club te zien?

De wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport 3. De aftrap is om 21.00 uur op donderdag 26 september 2024. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.