Dit is de opstelling van Ajax voor het Europa League-duel met Besiktas

Opstelling Ajax: Brobbey keert terug in de basisopstelling tegen Besiktas

26 september om 19:46
Laatste update: 26 september om 19:47

Ajax-trainer Francesco Farioli heeft zijn opstelling bekendgemaakt voor het Europa League-duel met Besiktas. De Amsterdammers gaan de strijd aan met een team dat nog ongeslagen is dit seizoen, maar Farioli kiest voor een vertrouwd elftal met Brian Brobbey in de spits.

De opstelling van Ajax bevat geen grote verrassingen. Remko Pasveer begint opnieuw onder de lat. De 40-jarige sluitpost zal Josip Sutalo en Youri Baas voor zich hebben als centraal duo. De rechterkant van de verdediging zal bekleed worden door Devyne Rensch, terwijl links Jorrel Hato het vertrouwen behoudt.

Op het middenveld heeft Farioli gekozen voor Jordan Henderson als de controleur van dienst en samen met Kian Fitz-Jim en Kenneth Taylor zal de Engelsman het middenrif bekleden.

Brian Brobbey keert tegen Besiktas weer terug in de basis bij de Amsterdammers na een lichte blessure. De spits houdt hiermee Wout Weghorst en Chuba Akpom op de bank. Op de flanken is de spoeling van Farioli een stuk dunner. Bertrand Traoré en Mika Godts zullen Brobbey vanaf de flank in stelling moeten brengen.

Opstelling Ajax: Pasveer; Rensch, Sutalo, Baas, Hato; Fitz-Jim, Henderson, Taylor; Traoré, Brobbey, Godts.