Waar en hoe laat wordt Slavia Praag - Ajax in de Europa League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Slavia Praag - Ajax in de Europa League uitgezonden?

26 september om 23:10

Ajax reist voor hun tweede groepswedstrijd in de Europa League af naar Tsjechië om het op te nemen tegen Slavia Praag. Na de overtuigende 4-0 overwinning op Besiktas willen de Amsterdammers deze sterke start een vervolg geven. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Met een indrukwekkend optreden tegen Besiktas staat Ajax vol vertrouwen aan de aftrap. De ploeg van Francesco Farioli zal erop gebrand zijn om ook in Praag drie punten te pakken en daarmee de controle over de Europese campagne te behouden. Slavia Praag staat bekend om hun fysieke en defensieve spel, maar zal in eigen stadion zeker ook aanvallend uit de hoek komen. Slavia Praag wist, net als Ajax, de eerste wedstrijd winnend af te sluiten. In Bulgarije werd Ludogorets met 0-2 verslagen. 

Waar kun je Slavia Praag - Ajax in de Europa League live bekijken?

Slavia Praag - Ajax wordt gespeeld op donderdag 3 oktober. De aftrap is om 18.45 uur, en de wedstrijd is live te volgen op Ziggo Sport. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.