Waar en hoe laat wordt PSV - Sporting CP in de Champions League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt PSV - Sporting CP in de Champions League uitgezonden?

Vandaag om 13:14

Dinsdagavond 1 oktober is het Philips Stadion het toneel voor de Champions League-kraker tussen PSV en Sporting CP. Beide ploegen hebben hun zinnen gezet op een goed resultaat in de groepsfase. PSV wil zich herstellen van de 3-1 nederlaag tegen Juventus, terwijl Sporting CP vol vertrouwen afreist naar Eindhoven na een 2-0 overwinning op Lille OSC. Waar wordt deze wedstrijd uitgezonden? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

PSV - Sporting CP in de Champions League

PSV komt met vertrouwen uit de Eredivisie na een sterke start, terwijl Sporting CP de huidige koploper van Portugal is. In aanloop naar de wedstrijd speelt PSV nog tegen Willem II, een goede test voor het treffen met de Portugezen. Sporting CP wil hun gedeelde koppositie in de Champions League verstevigen en zal er alles aan doen om de overwinning binnen te slepen in Eindhoven.

Hoe kun je PSV - Sporting CP kijken?

PSV - Sporting CP begint op dinsdag 1 oktober om 21.00 uur en is live te volgen op Ziggo Sport. Heb je geen Ziggo-abonnement? Niet getreurd! Via Ziggo Sport Free kun je alle Europese wedstrijden van de Nederlandse clubs gratis volgen. Klik daarvoor op deze link en maak eenmalig een account aan.

VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.