Waar en hoe laat wordt Osasuna - FC Barcelona in La Liga uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Osasuna - FC Barcelona in La Liga uitgezonden?

Vandaag om 13:52

Zaterdag 28 september staat in het teken van de confrontatie tussen Osasuna en FC Barcelona in speelronde acht van La Liga. FC Barcelona heeft tot nu toe een foutloze start gekend en is met zeven overwinningen uit zeven wedstrijden de trotse koploper onder de nieuwe coach Hansi Flick. Osasuna, momenteel op de zevende plek met elf punten, hoopt de Catalaanse machine te kunnen afstoppen in hun thuiswedstrijd. Waar kun je deze wedstrijd bekijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Osasuna - FC Barcelona in La Liga

Barcelona verkeert in topvorm en lijkt onder Flick op weg naar een nieuw kampioenschap. Met een aanval die op volle toeren draait, zal de uitwedstrijd in Pamplona opnieuw een belangrijke test zijn voor de titelkandidaat. Osasuna kende een degelijke competitiestart en wil met een goed resultaat de subtoppositie verstevigen. Een overwinning op Barcelona zou een enorme boost zijn voor de ploeg uit Pamplona.

Waar kun je Osasuna - FC Barcelona kijken?

Osasuna - FC Barcelona begint op zaterdag 28 september om 21.00 uur en is live te volgen op Ziggo Sport. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.