Meijer treft met NEC 'zoekend' Feyenoord: dit verwacht de trainer van het duel

Meijer treft met NEC 'zoekend' Feyenoord: dit verwacht de trainer van het duel

Vandaag om 12:50

Rogier Meijer, trainer van NEC, omschrijft het Feyenoord van Brian Priske als "zoekende". Voorafgaand aan de ontmoeting met de Rotterdammers ziet hij ondanks de kwaliteiten van Feyenoord ook kansen voor zijn ploeg.

Volgens Meijer is het logisch dat Feyenoord nog zoekende is. "Ze zijn spelers kwijtgeraakt en moeten nieuwe inpassen, dat heeft tijd nodig", vertelde de trainer tijdens een persmoment "Vorig jaar was onder Arne Slot alles heel duidelijk. Nu zie je dat de machine nog niet heel lekker draait. Tegen NAC begonnen ze bijvoorbeeld goed, maar dat werd later minder."

De trainer van NEC ziet verschillen tussen het huidige Feyenoord en dat van vorig jaar onder Slot. "De backs stonden toen vaak aan de binnenkant, nu is dat wisselvalliger. Ook in het druk zetten is het wat anders. Vorig jaar was het agressiever, met de nummer negen en tien hoog."

Zaterdagavond gaat Feyenoord op bezoek bij NEC. Feyenoord staat vijfde met negen punten uit vijf wedstrijden, terwijl NEC dertiende staat met zes punten uit zes duels.