Bekritiseerde spits moet Ajax verder helpen in duel met RKC

Ajax wil lijn doorzetten tegen RKC: goals moeten komen van bekritiseerde spits
Vandaag om 17:00

ADVERTORIAL – Ajax neemt het zondagmiddag op tegen RKC Waalwijk. De Amsterdammers verkeren in sterke vorm en doelpunten liggen in het verschiet na de overtuigende 4-0 zege op Besiktas. Brian Brobbey moet ervoor zien te zorgen dat Wout Weghorst niet de eerste spits wordt bij Ajax. Speel mee met BetMGM!

Ajax sterk bezig

Ajax is de laatste weken goed in vorm. Er werd weliswaar gelijkgespeeld tegen Go Ahead Eagles afgelopen weekend (1-1), maar midweeks werd Besiktas met klinkende cijfers verslagen. De ploeg van Francesco Farioli was met 4-0 te sterk voor de Turken en de weg naar boven lijkt daarmee definitief te zijn ingezet.

Doelpunten, doelpunten en doelpunten

Ajax en doelpunten: het is een repeterend verhaal de laatste weken. Tegen Besiktas werden er vier gescoord, tegen Fortuna Sittard vielen vijf goals en de twee ontmoetingen met Jagiellonia Białystok leverden acht doelpunten op. De special van BetMGM speelt hierop in. RKC is weliswaar rampzalig aan het seizoen begonnen, maar kwamen tegen PSV, FC Groningen en Sparta Rotterdam wel tot scoren. Dit deden de Waalwijkers in de tweede helft en ook Ajax is bekend met goals in het tweede bedrijf. Als Ajax wint en beide ploegen scoren in de tweede helft krijg je bij BetMgM viermaal je inzet!

Brobbey voelt de hete adem

Brian Brobbey krijgt naar verwachting de voorkeur boven Wout Weghorst. De aanvaller zag de concurrentiestrijd toenemen deze zomer, maar de sterke spits heeft nog niet aangetoond dat Farioli niet om hem heen kan. RKC moet de nodige kansen bieden voor Brobbey en het zal de spits dwarszitten dat er alleen nog tegen Jagiellonia Bialystok werd gescoord. Mocht Ajax winnen en scoort Brobbey, dan krijg je bij BetMGM 2.63 keer je inzet. Heb je écht vertrouwen in de spits, dan kan je er een schepje bovenop doen. BetMGM geeft je 9.5 keer je inzet als Ajax wint en Brobbey er minstens twee binnenschiet.

Stunt in de maak?

Verwacht je een Waalwijkse stunt, dan biedt BetMgM ook uitkomst. RKC wist nog geen punt te pakken, maar eens moet de eerste keer zijn. Ajax heeft al bewezen in de Eredivisie allesbehalve foutloos te zijn. NAC Breda versloeg Ajax eerder al en Go Ahead pakte een punt. Bij een gelijkspel in Waalwijk krijg je bij BetMGM 5.6 keer je inzet

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalnieuws.nl/speel-bewust