Waar en hoe laat wordt Lille - Real Madrid in de Champions League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Lille - Real Madrid in de Champions League uitgezonden?
Vandaag om 08:40

Op woensdag 2 oktober staat een spannende confrontatie op het programma in de Champions League. LOSC Lille ontvangt in eigen huis titelverdediger Real Madrid. De Fransen spelen in de Decathlon Arena in Villeneuve-d'Ascq en zullen er alles aan doen om hun eerste punten te pakken in de eerste fase van het milardenbal. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Real Madrid begon sterk aan hun Champions League-campagne met een 3-1 overwinning op Stuttgart. LOSC Lille kende daarentegen een valse start met een 2-0 nederlaag tegen Sporting CP, de aanstaande tegenstander van PSV. De ploeg van trainer Paulo Fonseca staat voor een pittige uitdaging om iets te halen tegen het sterke Madrid, maar zal voor eigen publiek alles uit de kast willen halen.

Waar kun je de Champions League-wedstrijd LOSC Lille - Real Madrid live bekijken?

De wedstrijd tussen LOSC Lille en Real Madrid begint woensdag 2 oktober om 21.00 uur in de Decathlon Arena. Je kijkt de wedstrijd live op Ziggo Sport 5. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.