Dit zegt een felle Frenkie de Jong over zijn blessure en onwaarheden in de media

Dit zegt De Jong over zijn blessure en onwaarheden in de media
Vandaag om 13:33

Frenkie de Jong is eindelijk op de weg terug bij FC Barcelona. De Oranje-international gaat in gesprek met Barça One in op zijn blessure en de onjuistheden die er de afgelopen tijd naar buiten worden gebracht. VoetbalNieuws brengt je op de hoogte!

De Jong ligt al maanden uit de roulatie, wat leidde tot veel speculaties. Zo zou de middenvelder een operatie hebben geweigerd, iets wat bij Barça in het verkeerde keelgat zou zijn geschoten. "Iedereen binnen de club was het ermee eens dat dit de beste optie was", ontkent De Jong. "Het werd weergegeven alsof we het oneens waren met elkaar. Dat is absoluut niet waar."

Een ander gerucht, dat Frenkie dit jaar een salaris van zo'n 37 miljoen euro zou ontvangen, ontkent hij ook.Ook niet waar. Dat is een heel hoog bedrag, ver verwijderd van wat ik in werkelijkheid verdien", aldus De Jong, die verwacht dat hij snel weer minuten zal maken. "Ik ben bijna klaar om weer alles te geven. Ik zie een ploeg met energie en kwaliteit en daar wil ik graag mijn bijdrage aan leveren"