Waar en hoe kijk ik naar Ajax - FC Groningen?

Waar en hoe laat wordt Ajax - FC Groningen in de Eredivisie uitgezonden?

Vandaag om 19:30

Zondagmiddag 6 oktober staat de Eredivisiewedstrijd tussen Ajax en FC Groningen op het programma. De Amsterdammers ontvangen de Trots van het Noorden in de Johan Cruijff Arena. Waar kun je deze wedstrijd volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Ajax - FC Groningen kijken

Ajax lijkt weer wat op de goede weg onder de nieuwe trainer Francesco Farioli. Met een 0-2 overwinning op RKC Waalwijk boekte Farioli zijn eerste uitoverwinning met de Amsterdammers, nadat eerdere pogingen bij NAC en Go Ahead Eagles mislukten. In Waalwijk maakten invallers Bertrand Traoré en Mika Godts het verschil en hielpen ze Ajax aan de drie punten. De ploeg wil deze lijn nu doortrekken in eigen huis tegen FC Groningen.

Voor FC Groningen is dit de eerste keer sinds 2022 dat ze terugkeren naar Amsterdam. De Johan Cruijff Arena blijkt geen geluksplek voor de Groningers, want de laatste keer dat ze erin slaagden om een punt mee te nemen uit de hoofdstad, was in 2007. Sindsdien wist Ajax alle wedstrijden in eigen huis tegen de Trots van het Noorden te winnen. Groningen hoopt die negatieve reeks eindelijk te doorbreken.

Op welke zender is Ajax - FC Groningen te zien?

De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 2. De aftrap is om 16.45 uur op zondag 6 oktober 2024. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.