Waar en hoe laat wordt RB Leipzig - Juventus in de Champions League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt RB Leipzig - Juventus in de Champions League uitgezonden?

Vandaag om 08:18

Woensdag 2 oktober staat de kraker RB Leipzig - Juventus op het programma in de Champions League. Beide teams willen punten pakken na wisselende resultaten in hun competities. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

RB Leipzig en Juventus: wisselende vorm

Leipzig kende een matige periode met slechts twee overwinningen in hun laatste vijf wedstrijden. Vooral het verlies tegen Atlético Madrid in de eerste Champions League-ronde heeft de ploeg van trainer Nuri Şahin pijn gedaan. Ze willen revanche nemen op eigen bodem tegen de Italiaanse grootmacht Juventus. Aan de andere kant staat Juventus er defensief goed op. De ploeg van Thiago Motta hield in vier van de laatste vijf wedstrijden de nul en won hun eerste Champions League-duel met overtuiging. Een spannende ontmoeting in de Red Bull Arena ligt in het verschiet.

RB Leipzig - Juventus kijken

RB Leipzig – Juventus wordt op woensdag 2 oktober om 21.00 uur gespeeld in de Red Bull Arena en is live te volgen via Ziggo Sport 3. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.