Dit zegt Van de Ven over de 0-3 overwinning tegen Manchester United

Dit zegt Van de Ven over de 0-3 overwinning tegen Manchester United

Vandaag om 08:55

Tottenham Hotspur herstelde zich zondag overtuigend met een 0-3 zege op Manchester United. De ploeg van Ange Postecoglou speelde sterk op Old Trafford, waar Micky van de Ven een belangrijke bijdrage leverde aan de eerste treffer. De Nederlandse verdediger sprak met Viaplay over zijn prestaties.

De Nederlandse verdediger sprak na de wedstrijd met Viaplay over het belang van de overwinning. "Een heel belangrijke overwinning voor ons, we zijn het seizoen natuurlijk niet fantastisch begonnen. Dan is vandaag weer heel belangrijk", aldus Van de Ven.

De speler werd ook gevraagd naar zijn cruciale actie, die leidde tot de openingstreffer van Brennan Johnson. Van de Ven gaf aan dat hij de ruimte goed zag en handelde instinctief: "Ik trok hem even open, ja. Ik onderschepte de bal, ik weet niet eens meer waar, en ik zag een ruimte. Ik dook er gewoon in, kwam bij de achterlijn en legde de bal tussen de achterlijn en de keeper. Ik weet dat onze buitenspeler altijd bij de tweede paal is. Brennan stond er, en hij maakt het fantastisch af."

Trainer Postecoglou was eveneens te spreken over de prestatie van zijn team, en Van de Ven in het bijzonder. "Hij is een buitengewone speler. En ja, ik denk dat we nog wel een paar jongens hebben gehaald die aardig kunnen ballen, ik vond iedereen vandaag top", vertelde de Australische coach na afloop van de wedstrijd.