Griezmann zet punt achter interlandcarrière bij Frankrijk na 137 wedstrijden

Griezmann zet punt achter interlandcarrière bij Frankrijk na 137 wedstrijden
Vandaag om 11:05

Antoine Griezmann heeft aangekondigd dat hij stopt met zijn interlandcarrière. De aanvaller van Atlético Madrid zal niet meer uitkomen voor het Franse nationale elftal, zo bevestigde hij zelf op zijn social media kanalen.

"Ik sluit dit prachtige hoofdstuk van mijn leven af, bedankt voor alle herinneringen", aldus Griezmann. Hij debuteerde in 2014 onder bondscoach Didier Deschamps en was sindsdien een vaste waarde in het team. De 33-jarige Griezmann speelde 137 interlands en was van cruciale waarde tijdens verschillende grote toernooien, waaronder de WK-finales van 2018 en 2022. In zijn interlancarriére scoorde hij 44 doelpunten.

Het nieuws komt onverwachts, aangezien Griezmann nog steeds een belangrijke speler was voor Frankrijk. Met zijn ervaring en creativiteit was hij een sleutelspeler voor het Franse elftal. Desondanks kiest hij ervoor om zich nu volledig te richten op zijn clubcarrière bij Atlético Madrid.

C’est avec le cœur plein de souvenirs que je clos ce chapitre de ma vie. Merci pour cette magnifique aventure tricolore et à bientôt. 🇫🇷 pic.twitter.com/qpw8dvdtFt

— Antoine Griezmann (@AntoGriezmann) September 30, 202