Volgende speler als vis in water bij Liverpool: dit zegt Mac Allister over Slot

Alexis Mac Allister is blij met de ideeën van Slot bij Liverpool
Vandaag om 16:15
Laatste update: om 16:15

Arne Slot kan niet kapot bij Liverpool. De Nederlandse manager is de afgelopen maanden al door vele spelers uit zijn elftal bewierookt. Alexis Mac Allister is de volgende die zich positief uitlaat over de Nederlandse manager.

Mac Allister is naast Ryan Gravenberch en Dominik Szoboszlai een speler die vaak in de basis staat op het middenveld van Liverpool. Waar de Argentijn zijn elftal afgelopen seizoen met de punt naar achteren zag spelen, ziet hij nu dat Slot dit anders doet. Szoboszlai is de diepe nummer tien, Gravenberch de controleur en hij wat meer de acht. Dat bevalt hem zeer goed.

"Mijn positie is dit seizoen wat anders op het veld. Ik weet precies waar mijn medespelers gaan lopen en daar voel ik me comfortabel bij. Ik hou echt van deze ideeën", aldus de Mac Allister op de persconferentie in aanloop naar het Champions League-duel van Liverpool met Bologna.

Mocht Liverpool ook van Bologna winnen, dan blijft het ongeslagen in het tot nog toe prille Champions League-seizoen. In de Premier League bekleden Slot en zijn mankrachten momenteel de koppositie.