Sterke defensie moet Ajax naar de overwinning leiden tegen Slavia Praag

Sterke defensie moet Ajax naar de overwinning leiden tegen Slavia Praag
3 oktober om 14:00

ADVERTORIAL - Donderdagavond hoopt Ajax een goed vervolg te geven aan de sterke overwinning op Besiktas. In Tsjechië staat het treffen met Slavia Praag op het programma en de sterke vorm van de Amsterdammers, onder meer van de verdediging, kan doorslaggevend zijn. Speel mee met BetMGM!

Zowel Ajax als Slavia Praag presteren uiterst sterk. De koploper van de Tsjechische competitie verkeert in goede vorm en is een geduchte tegenstander voor de Amsterdammers. Hoewel het aan absolute topspelers ontbreekt, presteert het collectief uiterst sterk. Ajax begint echter steeds meer op de Amsterdamse voetbalmachine van weleer te lijken en de spelers gaan er onder Francesco Farioli vol voor. 

Doelpuntenmachine Ajax

In Amsterdam lijkt Farioli steeds meer alles op de rit te hebben. De trainer van Ajax heeft het elftal weer aan het voetballen gekregen en niemand spreekt meer over de rampzalige seizoenen die achter ons liggen. Europees is Ajax sterk van start gegaan: de eerste poulewedstrijd tegen Besiktas werd met speels gemak gewonnen. De thuisploeg scoorde maar liefst vier keer en de laatste tijd komen treffers steeds vaker voor. In de laatste vijf wedstrijden werd er namelijk vijftien maal gescoord. Europees kwam de ploeg van Farioli in de laatste drie wedstrijden zowel voor als na rust tot scoren, iets waar BetMGM met een Special op inspeelt. Weet Ajax in beide helften te scoren? Dan krijg je bij BetMGM 4.5 keer je inzet!

Sutalo leidt sterke defensie

Achterin zit het bij Ajax goed op slot. In de laatste vijf wedstrijden hield het elftal van Farioli viermaal de nul en incasseerde het enkel tegen Go Ahead Eagles een tegentreffer. NAC Breda was dit seizoen de enige ploeg die tweemaal tegen de Amsterdammers tot scoren kwam. In totaal hield Ajax dit seizoen in officiële wedstrijden al zeven keer de nul. Wint Ajax en wordt de nul gehouden? Dan krijg je bij BetMGM 7.5 keer je inzet.  

Topfavoriet slaat toe

Ondanks de positieve Amsterdamse geluiden reist de ploeg van Farioli als underdog af naar Praag. Slavia wist de laatste vijf wedstrijden, zonder een tegendoelpunt te incasseren, winnend af te sluiten. Enkel tegen OSC Lille werd in de voorronde van de Champions League verloren. In de nationale competitie scoorde de ploeg van trainer Jindrich Trpisovsky al twintig keer en wist er pas één ploeg te scoren tegen Slavia Praag.

De favorietenrol van de Tsjechen komt dan ook niet uit de lucht vallen. BetMGM staat ook nu voor je klaar. Bij een overwinning van de Tsjechen en een doelpunt van Ajax krijg je 3.35 keer je inzet.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalnieuws.nl/speel-bewust