PSV uit op revanche in de Eredivisie: pak 50x je inzet bij zege op Sparta!

PSV uit op revanche in de Eredivisie: pak 50x je inzet bij zege op Sparta!

Vandaag om 13:00

ADVERTORIAL - PSV neemt het zaterdagavond op tegen Sparta Rotterdam. De Eindhovenaren verkeren in sterke vorm en zijn uit op revanche na een midweekse teleurstelling. BetMGM staat klaar voor deze fraaie wedstrijd: pak als nieuwe speler bij een zege van PSV 50x je inzet!

Zo werkt de actie van BetMGM

1. Creëer een account bij BetMGM via een van de links in het artikel
2. Selecteer de Golden Odds Welkomstbonus
3. Deze bonus is te vinden onder 'Mijn Aanbiedingen'
4. Doe een eerste storting en zet €1 in op winst van Nederland
5. De actie is beschikbaar voor alle spelers vanaf 24 jaar oud en kent een maximale inleg van €1. 
6. Wint PSV van Sparta Rotterdam? Dan schrijft BetMGM direct je winst bij op jouw account

Ongeslagen PSV uit op revanche

PSV is efficiënt in de Eredivisie, maar weet nog niet te overtuigen zoals vorig seizoen. De Eindhovenaren wisten tot op heden weliswaar alles te winnen, maar Bosz gaf eerder al aan nog niet tevreden te zijn. Midweeks troffen de Eindhovenaren Sporting CP in de Champions League. Een ijzersterk PSV trok de wedstrijd naar zich toe, maar na een kansenregen kreeg de koploper van de Eredivisie een tik te verwerken. Sporting vertrok uit Eindhoven met een 1-1 gelijkspel en PSV zal gebrand zijn zichzelf niet nogmaals in de vingers te snijden.

Sparta was afgelopen seizoen de tegenstander in de kampioenswedstrijd. De Rotterdammers presteerden destijds boven de verwachtingen en staan ook dit jaar weer in de middenmoot. Toch lijkt het een lastige opgaven te gaan worden in Eindhoven. PSV wist al 25 keer te scoren en met slechts vier tegengoals gaat het voor de wind. Sparta blijft steken op een doelsaldo van plus één en tekende dit seizoen pas voor twee overwinningen. Met een uitstekend spelende Malik Tillman en de aanvalskracht die de Eindhovenaren er voor hebben, lijkt niets hen in de weg te staan om overwinning nummer acht aan de zegekar te binden.


Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalnieuws.nl/speel-bewust