Ajax wil stijgende lijn voortzetten: pak 50x je inzet bij zege op FC Groningen

Ajax wil stijgende lijn voortzetten: pak 50x je inzet bij zege op FC Groningen

Vandaag om 13:00
Laatste update: om 14:10

ADVERTORIAL – Ajax neemt het zondagmiddag op tegen FC Groningen. De Amsterdammers steken in keurige vorm en hopen die lijn door te trekken in eigen huis tegen de promovendus. Mocht de ploeg van Francesco Farioli Eredivisie-overwinning nummer vier binnenslepen, dan krijg je bij BetMGM 50x je inzet!

Zo werkt de actie van BetMGM

1. Creëer een account bij BetMGM via een van de links in het artikel
2. Selecteer de Golden Odds Welkomstbonus
3. Deze bonus is te vinden onder 'Mijn Aanbiedingen'
4. Doe een eerste storting en zet €1 in op winst van Nederland
5. De actie is beschikbaar voor alle spelers vanaf 24 jaar oud en kent een maximale inleg van €1. 
6. Wint Ajax van FC Groningen? Dan schrijft BetMGM direct je winst bij op jouw account

Ajax trekt winnende lijn door

Ajax weet de laatste tijd weer wat winnen is. De Amsterdammers kenden een dramatisch seizoen afgelopen jaar, maar onder Farioli zit er een flinke verbetering in. De Italiaan liep al tegen enkele tikken aan, maar menig supporter zal vooral kijken naar de positieve invloed van de oefenmeester. Na vijf wedstrijden is Ajax terug te vinden op de vijfde plaats, maar met twee wedstrijden tegoed is plek twee in zicht.

FC Groningen promoveerde dit jaar naar de Eredivisie. Na een jaar in de Keuken Kampioen Divisie is het weer feest in het hoge noorden. Eerder wisten zij Feyenoord en AZ al op een gelijkspel te houden en de hoop is nu dat topclub nummer drie puntverlies zal lijden. Ajax beschikt echter over een hoop kwaliteit en door de vorm van de laatste weken lijkt men in Amsterdam zich op te maken voor een overwinning. Mocht dat gebeuren, dan zal men in de hoofdstad weer gaan denken aan een Champions League-plek.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalnieuws.nl/speel-bewust