Waar en hoe laat wordt FK Qarabağ - Ajax in de UEFA Europa League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt FK Qarabağ - Ajax in de UEFA Europa League uitgezonden?

3 oktober om 21:30
Laatste update: 3 oktober om 21:30

Ajax reist in de derde speelronde van de Europa League af naar Azerbeidzjan voor een confrontatie met FK Qarabağ. De Amsterdammers willen hun sterke start voortzetten na een overwinning op Besiktas en een gelijkspel tegen Slavia Praag. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Ajax verzamelde vier punten uit hun eerste twee wedstrijden en wil in Baku een belangrijke stap zetten om weer bovenin mee te doen in de Europa League. Qarabağ heeft het lastiger in de Europa League, met twee nederlagen tegen Tottenham en Malmö FF. In de eigen competitie presteert de Azerbeidzjaanse ploeg echter sterk en staat de club bovenaan. 

Waar kun je FK Qarabağ - Ajax live bekijken?

FK Qarabağ – Ajax wordt gespeeld op donderdag 24 oktober 2024 om 18:45 uur in het Tofiq Bahramov Republican Stadium. De wedstrijd is live te volgen via Ziggo Sport. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd.

Heb je geen Ziggo-abonnement? Niet getreurd! Via Ziggo Sport Free kun je alle Europese wedstrijden van de Nederlandse clubs gratis volgen. Klik daarvoor op deze link en maak eenmalig een account aan. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.