Waar en hoe laat wordt FC Twente - Lazio in de UEFA Europa League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt FC Twente - Lazio in de UEFA Europa League uitgezonden?

3 oktober om 23:10
Laatste update: 3 oktober om 23:21

FC Twente neemt het in de derde speelronde van de Europa League op tegen Lazio Roma. Na knappe gelijke spelen tegen Manchester United en Fenerbahçe hopen de Tukkers nu op een thuisoverwinning tegen het sterke Lazio. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Twente heeft knap standgehouden met gelijke spelen tegen Manchester United en Fenerbahçe, maar nu wacht de sterke Italiaanse ploeg Lazio Roma. De Romeinen zijn in bloedvorm in de Europa League, met een overtuigende 0-3 overwinning tegen Dynamo Kiev en een ruime 4-1 winst op Nice. FC Twente zal de Europese vorm opnieuw moeten tonen om kans te maken op punten tegen de ervaren Italianen.

Waar kun je FC Twente - Lazio Roma live bekijken?

FC Twente – Lazio Roma begint op donderdag 24 oktober 2024 om 21:00 uur in de Grolsch Veste in Enschede. De wedstrijd is live te volgen via Ziggo Sport. Heb je geen Ziggo-abonnement? Niet getreurd! Via Ziggo Sport Free kun je alle Europese wedstrijden van de Nederlandse clubs gratis volgen. Klik daarvoor op deze link en maak eenmalig een account aan. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.