Waar en hoe laat wordt Tottenham Hotspur - AZ in de Europa League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Tottenham Hotspur - AZ in de Europa League uitgezonden?
3 oktober om 23:55

AZ neemt het op tegen Tottenham Hotspur in de UEFA Europa League, waar beide ploegen strijden om een goede uitgangspositie op de ranglijst. Na een winstpartij en een nederlaag hoopt AZ een resultaat te boeken in Londen. Waar kun je deze spannende clash volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

AZ begon zijn campagne sterk met een 3-2 zege op IF Elfsborg, maar moest in de tweede wedstrijd tegen Athletic Bilbao een 2-0 nederlaag slikken. Tottenham Hotspur staat momenteel derde op de ranglijst na twee overwinningen: een overtuigende 3-0 tegen Qarabağ en een 1-2 zege op Ferencváros in Hongarije. De Alkmaarders staan voor een lastige opgave tegen de Engelse grootmacht, maar zullen hopen op een stunt in het Tottenham Hotspur Stadium.

Waar kun je Tottenham Hotspur - AZ live bekijken?

Tottenham Hotspur – AZ wordt gespeeld op donderdag 24 oktober 2024 om 21:00 uur in het Tottenham Hotspur Stadium in Londen. De wedstrijd is live te volgen via Ziggo Sport. Heb je geen Ziggo-abonnement? Niet getreurd! Via Ziggo Sport Free kun je alle Europese wedstrijden van de Nederlandse clubs gratis volgen. Klik daarvoor op deze link en maak eenmalig een account aan. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.