Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz staat voor enorme puzzel op het middenveld

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz staat voor enorme puzzel op het middenveld

Vandaag om 08:25

PSV ontvangt zaterdagavond Sparta Rotterdam in het Philips Stadion, maar zal dat moeten doen zonder enkele vaste krachten. Trainer Peter Bosz ziet zich door de blessures van Jerdy Schouten en Joey Veerman genoodzaakt flink te sleutelen aan zijn middenveld. VoetbalNieuws.nl geeft je de vermoedelijke opstelling. 

Onder de lat is er geen twijfel: Walter Benítez verdedigt zoals gebruikelijk het doel van de Eindhovenaren. In de verdediging blijft het vertrouwde centrale duo Ryan Flamingo en Olivier Boscagli staan, terwijl Mauro Júnior en Matteo Dams de flanken bezetten. Rick Karsdorp is een vraagteken, waardoor de verwachting is dat Mauro Júnior zijn positie op rechts behoudt.

Op het middenveld ligt de grootste uitdaging voor Bosz. Door de afwezigheid van Schouten en Veerman kan Tygo Land zijn basisdebuut te maken, maar waarschijnlijker is dat Malik Tillman een linie teruggaat. De Amerikaan zal naar verwachting het middenveld vormen samen met Ismael Saibari en Guus Til. 

In de aanval keert Luuk de Jong terug in de punt, na een sterke vervanging door Ricardo Pepi in de vorige wedstrijd. Op de vleugels lijkt Noa Lang zijn eerste basisplaats in vier weken te krijgen. De aanvaller was tot dusver niet fit genoeg, maar lijkt tegen Sparta weer eens aan de aftrap te mogen verschijnen. Johan Bakayoko zal andere flank bezetten, waardoor Ivan Perisic vanaf de bank zal starten. Daarmee hoopt Bosz ook in de aanval de balans te vinden om de sterke reeks van PSV voort te zetten.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Mauro Junior, Flamingo, Boscagli, Dams; Saibari, Tillman, Til; Bakayoko, De Jong, Lang.