Waar en hoe laat wordt Arsenal - Southampton in de Premier League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Arsenal - Southampton in de Premier League uitgezonden?

Vandaag om 09:05

Dit weekend neemt Arsenal het in eigen huis op tegen Southampton, een ploeg die dringend op zoek is naar hun eerste overwinning van het seizoen. Arsenal daarentegen verkeert in een bloedvorm met een ongeslagen reeks van 15 wedstrijden. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Arsenal heeft historisch gezien een ijzersterk record tegen Southampton in de Premier League, vooral op eigen bodem. De Gunners hebben namelijk nog nooit verloren van de Saints in hun 24 eerdere ontmoetingen op het Emirates Stadium. Voor Southampton staat veel op het spel; ze wachten al twintig Premier League-wedstrijden op een overwinning, wat een negatieve clubrecord is sinds 1969. De wedstrijd van zaterdag biedt dus voor beide ploegen een belangrijk momentum.

Waar kun je Arsenal - Southampton live bekijken?

De wedstrijd tussen Arsenal en Southampton wordt gespeeld op zaterdag 5 oktober om 16.00 uur in het Emirates Stadium. De wedstrijd is live te volgen op Viaplay. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.