Dit is de vermoedelijke opstelling van Feyenoord voor het duel met FC Twente

Dit is de vermoedelijke opstelling van Feyenoord voor het duel met FC Twente
Vandaag om 10:25

Feyenoord ontvangt zondag FC Twente in De Kuip, na een historische 2-3 overwinning op Girona in de Champions League. Trainer Brian Priske ziet ondanks lichte blessures bij enkele spelers weinig reden om zijn elftal te wijzigen. Met de terugkeer van Hancko en Lotomba verwacht Priske zijn basisformatie intact te houden.

Timon Wellenreuther behoudt het vertrouwen van Priske onder de lat. Dávid Hancko en Jordan Lotomba kampten met lichte pijntjes na het duel in Spanje en trainden vrijdag individueel. Toch liet Priske tijdens de persconferentie weten dat hij verwacht dat beide verdedigers fit genoeg zullen zijn voor de wedstrijd tegen Twente. Bart Nieuwkoop is nog steeds geblesseerd, waardoor Lotomba zijn plek op de rechtsback behoudt.

Calvin Stengs is ook nog niet hersteld van zijn blessure, waardoor Ibrahim Osman waarschijnlijk opnieuw de kans krijgt als rechtsbuiten. Het middenveld wordt wederom gevormd door Quinten Timber, Hwang In-beom en Antoni Milambo, die ook tegen Girona speelden. Voorin blijven naast Osman Ayase Ueda en Igor Paixão de vaste krachten.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Lotomba, Beelen, Hancko, Bueno; Milambo, Hwang, Timber; Osman, Ueda, Paixão.