Waar en hoe laat wordt Crystal Palace - Liverpool in de Premier League uitgezonden

Waar en hoe laat wordt Crystal Palace - Liverpool in de Premier League uitgezonden?

Vandaag om 10:55

Op zaterdag 5 oktober staat een spannende ontmoeting in de Premier League op het programma. Crystal Palace ontvangt Liverpool in Selhurst Park, waarbij de druk hoog is voor beide teams. Crystal Palace vecht om van de degradatiezone weg te blijven, terwijl Liverpool op zoek is naar nog een overwinning om hun koppositie te verstevigen. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Crystal Palace heeft het zwaar dit seizoen en staat momenteel op de achttiende plaats in de Premier League met slechts drie punten. Ondanks de inspanningen van Oliver Glasner lijkt het moeilijk voor Palace om tegen de sterke vorm van Liverpool op te boksen. De ploeg van Arne Slot won acht van hun laatste negen wedstrijden en staat fier bovenaan in de Premier League. Met spelers zoals Luis Díaz, die al vijf keer scoorde, wordt Liverpool gezien als de grote favoriet.

Waar kun je Crystal Palace - Liverpool live bekijken?

De wedstrijd tussen Crystal Palace en Liverpool wordt gespeeld op zaterdag 5 oktober om 13.30 uur in Selhurst Park, Londen. De wedstrijd is live te volgen op Viaplay. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.