Bosz uit kritiek op Makkelie: "Ben altijd boos op hem, ik vind het helemaal niks"

Bosz uit kritiek op Makkelie: "Ben altijd boos op hem, ik vind het helemaal niks"

5 oktober om 22:46

Peter Bosz is niet blij met het arbitrale optreden van Danny Makkelie. De trainer van PSV laat duidelijk weten geen fan te zijn van de scheidsrechter na afloop van het duel met Sparta. 

Bosz spreekt na het duel, dat nipt met 2-1 werd gewonnen, met ESPN over de wedstrijd. Matteo Dams moest de wedstrijd met rood verlaten en PSV vroeg tweemaal om een strafschop. Beide keren ging Makkelie er niet in mee. "Ik ben altijd boos op Makkelie, dat ligt meer aan mij misschien. Ik vind het helemaal niks. Hoe duidelijk moet het zijn? Misschien moeten ze de volgende keer gaan liggen", aldus de trainer.

"Als je dat beeld terugziet, hoe duidelijk moet het zijn? Of moet je dan gaan liggen? Moet je dat willen? Dit was een heel duidelijke", zegt Bosz over het appel voor een penalty. "Ik had niet moeten reageren, oh wat erg", stelt Bosz enigszins sarcastisch. "Mijn gele kaart was volledig terecht."

Noa Lang werd ook gevloerd. "Dat vond jij niet genoeg voor een penalty? Oké. Wat de VAR vond zegt mij ook niks", besluit Bosz bij het interview van ESPN.