Waar en hoe laat wordt Porto - Sporting Braga in de Primeira Liga uitgezonden?

Waar is FC Porto - Sporting Braga te zien?
Vandaag om 20:50

Zondagavond staat er een boeiende ontmoeting op het programma in de Primeira Liga! FC Porto ontvangt Sporting Braga in een duel tussen twee Portugese topteams. Waar kun je deze wedstrijd volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Porto - Sporting Braga kijken

FC Porto verkeert in goede vorm en bewees dat opnieuw met een 3-3 gelijkspel tegen Manchester United in de Europa League. De ploeg laat dit seizoen zien een stabiele kracht te zijn, met slechts twee nederlagen tot nu toe. Bodø/Glimt was in de Europa League te sterk voor Porto, en in de competitie verloor de ploeg alleen van rivaal Sporting CP. Porto hoopt in eigen huis deze sterke reeks voort te zetten tegen Sporting Braga.

Sporting Braga heeft het daarentegen moeilijker in de competitie. Van de zeven gespeelde wedstrijden werden er vier gewonnen, terwijl tweemaal gelijk werd gespeeld en één keer verloren ging. In de Europa League ging het ook wisselvallig: Braga boekte één overwinning, maar verloor in de laatste speelronde met 3-0 op bezoek bij Olympiacos. Braga zal in het Estádio do Dragão moeten bewijzen dat ze kunnen meedoen aan de top van Portugal.

Op welke zender is Porto - Sporting Braga te zien?

De wedstrijd wordt vanaf de aftrap live uitgezonden op Ziggo Sport 4. Vanaf de tweede helft is de wedstrijd ook te zien op Ziggo Sport 2. De aftrap is om 21.30 uur op zondag 6 oktober 2024. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.