Waar en hoe laat is de persconferentie van Ronald Koeman te zien?

Waar en hoe laat is de persconferentie van Ronald Koeman te zien?
6 oktober om 22:25

Maandagmiddag 7 oktober schuift bondscoach Ronald Koeman aan in Zeist voor een persconferentie richting de komende Nations League-duels van het Nederlands elftal. Tijdens dit persmoment geeft Koeman een update over de selectie en de voorbereiding op de cruciale wedstrijden. Waar kun je deze persconferentie volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live persconferentie Ronald Koeman kijken

De persconferentie van bondscoach Ronald Koeman vindt plaats op maandagmiddag om 16.30 uur in Zeist. Dit persmoment is cruciaal om een eerste indruk te krijgen van de plannen en verwachtingen voor de aankomende Nations League-wedstrijden. Het is de kans om te horen wie fit genoeg is voor de selectie en welke spelers mogelijk op de bank moeten plaatsnemen.

In de komende Nations League-wedstrijden speelt Nederland twee uitwedstrijden tegen Hongarije en Duitsland. Het team van Koeman staat momenteel tweede in de poule na een overwinning en een gelijkspel. Deze duels zijn van groot belang voor Oranje om hun positie in de groep te verstevigen en door te gaan naar de volgende ronde.

Op welke zender is de persconferentie van Ronald Koeman te zien?

De volledige persconferentie wordt live uitgezonden op ESPN 1. De uitzending begint om 16.25 uur, vlak voor het startsein van de persconferentie. Daarnaast is het persmoment ook te volgen via het YouTube-kanaal van ESPN. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de persconferentie. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.