Waar is Hongarije - Nederland te zien?

Waar en hoe laat wordt Hongarije - Nederland in de Nations League uitgezonden?

6 oktober om 23:55

Vrijdagavond speelt Nederland in de Nations League een belangrijke uitwedstrijd tegen Hongarije. De mannen van Ronald Koeman zijn nog ongeslagen en hopen hun goede vorm voort te zetten. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Hongarije - Nederland kijken

Het Nederlands elftal van Ronald Koeman is tot nu toe ongeslagen in de Nations League. In de vorige wedstrijden speelde Oranje met 2-2 gelijk tegen Duitsland en behaalde een overtuigende 5-2 overwinning op Bosnië & Herzegovina. Met deze sterke resultaten staat Nederland goed gepositioneerd in de groep en wil het tegen Hongarije opnieuw drie punten pakken om door te gaan naar de volgende ronde.

De Hongaren hebben het moeilijk in Groep 3 van Nations League A. Ze verloren hun duel tegen Duitsland en wisten slechts een gelijkspel te behalen tegen Bosnië & Herzegovina. Daardoor staat Hongarije momenteel onderaan de groep, en het team heeft nog geen doelpunt gescoord in de Nations League. De laatste keer dat Nederland en Hongarije elkaar ontmoetten was in de WK-kwalificatie richting het WK 2014, toen won Oranje beide wedstrijden overtuigend.

Op welke zender is Hongarije - Nederland te zien?

De wedstrijd wordt live uitgezonden op NPO 3. De aftrap is om 20.45 uur op vrijdag 11 oktober 2024. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.