Waar en hoe laat is de Nations League-pot tussen Bosnië en Duitsland te zien?

Waar en hoe laat is de Nations League-pot tussen Bosnië en Duitsland te zien?
Vandaag om 08:19

Vrijdagavond staat een speelronde in de Nations League op het programma. In poule A deelt Nederland momenteel de eerste plek met Duitsland. Zij komen in actie tegen Bosnië en Herzegovina en VoetbalNieuws vertelt je waar en hoe laat je die wedstrijd kan bekijken.

De Nations League draait op volle toeren. Oranje trof Duitsland in de afgelopen speelronde en komende week staat er wederom een affiche met de oosterburen op het programma. Voor het zover is neemt Die Mannschaft het eerst op tegen Bosnië. Zij speelde afgelopen maand gelijk tegen Hongarije (0-0).

Waar en hoe laat is Bosnië en Herzegovina tegen Duitsland te zien?

Bosnië treft Duitsland in Zenica, een stad in het midden van het land. De thuisploeg al hopen op een stunt en vanaf 20.45 uur kunnen ze daarvoor aan de bak. Dan zal de bal in het Bilino Polje stadion gaan rollen. De wedstrijd is live te zien bij Ziggo Sport en ook op de Duitse RTL.

Vrijdagavond zal er op de site van VoetbalNieuws een liveblog komen waarin, naast de wedstrijd van Oranje tegen Hongarije, ook Bosnië tegen Duitsland zal worden behandeld.