Feyenoord-target Skov Olsen stond afgelopen zomer open voor transfer naar De Kuip

Feyenoord-target Skov Olsen stond afgelopen zomer open voor transfer naar De Kuip

Vandaag om 14:28

Andreas Skov-Olsen stond afgelopen zomer open voor een transfer naar Feyenoord. De Rotterdammers wilden op de slotdagen van de transfermarkt toeslaan voor de Deen van Club Brugge, maar zagen het bod afgeslagen worden. Gezien de teksten van Skov-Olsen, kunnen ze het in de winter nog eens proberen.

Feyenoord wilde eind augustus het transferrecord breken voor Skov-Olsen. Daar brachten de Rotterdammers een miljoenenbod voor uit, maar dat werd afgewezen door Club Brugge, dat er niet om stond te springen om zijn duurste speler uit de selectie zo vlak voor het verstrijken van de deadline van de hand te doen.

"Het leidde uiteindelijk niet tot een transfer naar Feyenoord, maar ik was op de hoogte van het bod", begint de aanvaller in gesprek met Tipsbladet. "Ja, een transfer was een optie voor mij, maar het werd vrij snel tegengehouden, als je het zo kunt zeggen", besluit hij.

Skov-Olsen staat momenteel na tien wedstrijden op een teleurstellende vijfde plaats in de Jupiler Pro League. In die tien wedstrijden kwam de Deen vier keer tot scoren en hij gaf één assist. In de Champions League won Club Brugge één van de twee wedstrijden, net als Feyenoord. Dat deed de Belgische landskampioen bij Sturm Graz (0-1).