Teun Koopmeiners heeft volgens Italiaanse media een ribfractuur opgelopen

'Ribfractuur houdt Koopmeiners meerdere weken aan de kant bij Juventus'

Vandaag om 15:48

Teun Koopmeiners heeft mogelijk een breuk in één van zijn ribben opgelopen. Volgens La Gazzetta dello Sport maakt Juventus zich zorgen over de afwezigheid van de Oranje-international, die mogelijk een aantal belangrijke wedstrijden aan zijn neus voorbij ziet gaan.

Koopmeiners liep afgelopen weekend een blessure op en moest zich daarom op het laatste moment afmelden bij het Nederlands elftal. Dat deed de middenvelder niet zomaar, want volgens de roze sportkrant heeft hij mogelijk een breuk in één van zijn ribben opgelopen. Verder onderzoek moet dit gaan uitwijzen.

La Gazzetta haalt een voorbeeld aan van een andere speler van Juventus die een jaar geleden met hetzelfde probleem liep. Dat was Manuel Locatelli, die in totaal twee weken aan de kant stond. Niet zo heel lang zou je misschien in eerste instantie denken, maar de rib zit op een kwetsbare plek in het lijf waardoor elk fysiek contact vermeden moet worden.

Wat het voor Inter nog eens zuurder maakt, zijn de belangrijke wedstrijden die op het programma staan. De Oude Dame treft eerst Lazio in de Serie A, daarna VfB Stuttgart in de Champions League en daarna staat de topper met Internazionale op het programma. Laatstgenoemde kan Koopmeiners mogelijk halen, klinkt het.