Gakpo en Reijnders moeten het verschil maken in jacht op Final Four

Gakpo en Reijnders moeten het verschil maken in jacht op Final Four

Vandaag om 16:00
Laatste update: om 16:00

ADVERTORIAL – Het Nederlands elftal treft vrijdagavond Hongarije in de Nations League. Oranje wil het sterke begin voortzetten in de poule en rekent op steraanvaller Cody Gakpo. De buitenspeler is wellicht de gevaarlijkste man van het elftal en BetMGM speelt daar op in.

Hongarije moet de volgende prooi voor het Nederlands elftal worden. Oranje staat na twee poulewedstrijden op de tweede plaats, maar om mee te doen aan de Final Four moet Duitsland worden ingehaald. Dinsdag treffen de mannen van Ronald Koeman Die Mannschaft en in aanloop naar die wedstrijd moet Hongarije worden verslagen.

Niemand zo gevaarlijk als Gakpo

Gakpo wist in de afgelopen interlandperiode te scoren tegen Bosnië en Herzegovina, was driemaal trefzeker op het EK en staat na 32 interlands op veertien doelpunten. Ondanks zijn reserverol bij Liverpool is Gakpo eenn van de eerste namen die op het wedstrijdformulier van Koeman staat. De buitenspeler schoot tegen Bosnië en Duitsland ruim een maand geleden zeven maal richting het doel en de kans is groot dat hij tegen Hongarije wederom zijn geluk gaat beproeven. Weet Gakpo te scoren en het Nederlands Elftal te winnen? Dan krijg je bij BetMGM 4.50 keer je inzet!

Zwakke aanval speelt Hongarije parten

Oranje wordt geroemd om de sterke defensie: aanvoerder Virgil van Dijk is in bloedvorm, Micky van de Ven is de snelste verdediger van de Premier League en op de backposities heeft Koeman opties genoeg. Hongarije wist in de laatste vijf wedstrijden slechts tweemaal te scoren en tegen de verdediging van Nederland lijken zij weinig kans te maken. Oranje daarentegen heeft voorin opties genoeg en in de laatste vijf wedstrijden werd er dertien maal gescoord. Als Nederland wint, het totaal aantal doelpunten meer dan 2.5 is en Hongarije niet tot scoren komt, krijg je bij BetMGM 7.00 keer je inzet!

Reijnders is in vorm

Wellicht de opvallendste steunpilaar in het Nederlands elftal is Tijjani Reijnders. De middenvelder heeft zich in een bloedvaart ontwikkeld tot een zeer creatieve nummer tien die de wereldtop aankan. Bij AC Milan is Reijnders een vaste waarde en in Oranje kende de speler een sterk EK. In de afgelopen Nations League-ronde kwam de aanvallende middenvelder zowel tegen Bosnië als Duitsland tot scoren. Mocht Reijnders een doelpunt maken tegen Hongarije wint Oranje? Dan krijg je bij BetMGM 6.00 keer je inzet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalnieuws.nl/speel-bewust