Waar en hoe laat wordt Saudi-Arabië - Japan in de WK-kwalificatie uitgezonden?

Hoe kijk je naar Saudi-Arabië - Japan in de WK-kwalificatie?
10 oktober om 19:25

Donderdagavond 10 oktober staat er een kraker op het programma in de AFC WK-kwalificatie voor het WK van 2026. Saudi-Arabië neemt het in een belangrijke groepswedstrijd op tegen Japan. Waar kun je deze wedstrijd volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Saudi-Arabië - Japan kijken

Saudi-Arabië speelt een cruciale wedstrijd in Groep C van de AFC WK-kwalificatie. Na een verrassend 1-1 gelijkspel tegen Indonesië, wist het team van Saudi-Arabië zich te herpakken met een 1-2 overwinning op China, ondanks een rode kaart. Deze topper tegen Japan wordt essentieel voor de Saudi’s, die hun WK-droom levend willen houden.

Japan is op dreef onder leiding van Feyenoord-spits Ayase Ueda. De Japanners kennen een fantastische start in de WK-kwalificatie, met een overtuigende 7-0 overwinning op China en een 0-5 zege tegen Bahrein. Hiermee is Japan de trotse koploper van de groep. Alleen de eerste twee landen plaatsen zich direct voor het WK, terwijl de nummers drie en vier de play-offs in moeten. Japan wil hun koppositie versterken in dit duel tegen Saudi-Arabië.

Op welke zender is Saudi-Arabië - Japan te zien?

De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 2. De aftrap is om 20.00 uur. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.