Voor welke club is Rafael Nadal, de legendarische tennisser die gestopt is?

Voor welke club is Rafael Nadal, de legendarische tennisser die gestopt is?
Vandaag om 19:55
Laatste update: om 19:55

Rafael Nadal heeft ruim twee jaar na het stoppen van Roger Federer ook zijn carrière beëindigd als een van de meest succesvolle tennissers aller tijden. Sporthelden hebben vaak een favoriete voetbalclub, maar hoe zat dat met Nadal? VoetbalNieuws.nl vertelt je voor welke club de Spanjaard is. 

Voor welke club is Rafael Nadal, de legendarische tennisser gestopt is?

Rafael Nadal maakte op 10 oktober op 38-jarige leeftijd bekend dat hij gaat stoppen als tennisser. De Spanjaard won talloze grand slams en andere grote toernooien. De voormalig tennisspeler is groot fan van Real Madrid. De Madrileense club gaf zelfs een eerbetoon op de officiële kanalen toen bekend werd dat Nadal de handdoek in de ring zou gooien.

Nadal is groot fan van de club die in het Santiago Bernabéu speelt en Real zou ook op de clubsite mooie woorden opschrijven voor de oud-topsporter. 'We willen onze waardering uitspreken voor een van de grootste Spaanse sportlegendes aller tijden. Voor ons en alle andere Madridistas is het altijd een gevoel van eer en trots dat een legende zoals Rafa onze club vertegenwoordigt als erelid'.