PSV boos op Schouten na uitspraken: 'Snel om tafel met elkaar'

PSV is boos op Jerdy Schouten na uitspraken
Vandaag om 14:15

PSV is boos op Jerdy Schouten. De Eindhovenaren zijn niet blij met de uitspraken in het interview tegen De Telegraaf. De middenvelder gaaf daarin niet aan vermoeid te zijn, maar dat hij te kampen heeft met een knieblessure.

'PSV wil snel om tafel met geblesseerde Schouten vanwege uitspraken', schrijft de NOS na aanleiding van het interview van Schouten. Tegen De Telegaaf gaf de middenvelder aan: 'Ik heb met pijnstillers tegen Sporting nog dingen kunnen onderdrukken, maar daarna werd het alleen maar erger. De pijn in mijn knie werd zo ondraaglijk dat ik gewoon niet meer kon spelen en ik Sparta-thuis en de twee interlands van Oranje moest overslaan.'

De Eindhovenaren zijn dus niet blij en willen snel om tafel om het conflict uit te praten. 'Voor beide kanten van het verhaal valt wat te zeggen. De bedoeling is om samen snel rond de tafel te gaan zitten om dit in de toekomst niet meer te laten gebeuren', klinkt het in een reactie tegen de NOS. Het is niet onduidelijk of zijn uitspraken ook mogelijk diciplinaire gevolgen zullen hebben.

Schouten liep de blessure op in het Eredivisieduel tegen Willem ll. In die wedstrijd moest ook Joey Veerman naar de kant met een probleem. Schouten wilde rondom zijn persoon geen leugens laten ontstaan en daarom deed hij zijn verhaal. De middenvelder denkt dat de rust van de interlandbreak genoeg is en hoopt terug te keren in de topper tegen AZ.