Waar en hoe laat wordt Oostenrijk - Noorwegen in de Nations League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Oostenrijk - Noorwegen in de Nations League uitgezonden?

13 oktober om 15:07
Laatste update: 13 oktober om 15:07

Zondag staat er een spannende Nations League-wedstrijd op het programma tussen Oostenrijk en Noorwegen. De Noren, met 7 punten aan de leiding, willen hun voorsprong verdedigen en dichter bij promotie komen. Beide teams zullen er alles aan doen om met de overwinning naar huis te gaan. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Oostenrijk heeft in deze groepsfase tot nu toe wisselvallig gepresteerd, met slechts één overwinning. Tegen een sterke tegenstander als Noorwegen zullen ze hun beste spel moeten laten zien om in de strijd om promotie te blijven. Noorwegen daarentegen is nog ongeslagen en wil die lijn vanavond voortzetten. Met spelers als Erling Haaland in vorm zijn ze de favoriet, maar Oostenrijk zal zich niet zomaar gewonnen geven.

Waar kun je  Oostenrijk - Noorwegen live bekijken?

De wedstrijd tussen Oostenrijk en Noorwegen begint zondag 13 oktober om 20.45 uur in de Raiffeisen Arena en is live te volgen op Ziggo Sport 2. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.