Waar is Curaçao - Grenada in de CONCACAF Nations League te zien?

Hoe kijk je naar Curaçao - Grenada in de CONCACAF Nations League?
13 oktober om 16:30

Maandagavond staat de tweede ontmoeting in drie dagen tijd tussen Curaçao en Grenada op het programma in de CONCACAF Nations League. Beide ploegen hopen de volle buit binnen te halen na het eerdere doelpuntloze gelijkspel. Waar kun je deze wedstrijd volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Curaçao - Grenada kijken

Voor Curaçao is dit het tweede duel in korte tijd tegen Grenada. Op 11 oktober eindigde de eerste ontmoeting in een 0-0 gelijkspel. De ploeg van Dick Advocaat kon geen overwinning boeken, wat hen op een gelijkspel bracht in hun derde duel in de Nations League. Curaçao zal erop gebrand zijn om in deze return wel de drie punten te pakken en hun positie in de groep te verbeteren.

Grenada, dat wordt gecoacht door Shalrie Joseph, staat momenteel op de 173e plek op de FIFA-wereldranglijst. Net als Curaçao heeft Grenada tot nu toe één keer gewonnen, een keer gelijkgespeeld en een wedstrijd verloren in de Nations League. Daarmee staat het land momenteel derde in de poule. Grenada hoopt nu opnieuw een resultaat neer te zetten tegen Curaçao.

Op welke zender is Curaçao - Grenada te zien?

De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 3. De aftrap is om 22.00 uur, met een korte voorbeschouwing die start om 21.50 uur. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.