Waar en hoe laat wordt Griekenland - Ierland uitgezonden?

Waar is Griekenland - Ierland in de UEFA Nations League te zien?
13 oktober om 18:20

Zondagavond nemen Griekenland en Ierland het tegen elkaar op in een spannende wedstrijd. Beide ploegen hebben iets te bewijzen na hun recente resultaten. Waar kun je deze wedstrijd volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Griekenland - Ierland kijken

Griekenland beleefde een historische overwinning in hun laatste wedstrijd, waarin Vangelis Pavlidis een grote rol speelde. Voor het eerst in de geschiedenis won Griekenland van Engeland, met een emotionele 1-2 overwinning op Wembley. Pavlidis scoorde tweemaal, waaronder de beslissende treffer diep in blessuretijd. De overwinning kwam kort na het overlijden van international George Baldock, wat de winst extra speciaal maakte voor de Grieken.

Ierland boekte een nipte overwinning op Finland na twee nederlagen op rij. Ondanks een vroege 1-0 achterstand wist Ierland de wedstrijd volledig om te draaien en won met 1-2, dankzij doelpunten van Liam Scales en Robbie Brady. In de heenwedstrijd tegen Griekenland kwamen de Ieren tekort en verloren ze met 0-2. Ze zullen nu uit zijn op revanche in Athene.

Op welke zender is Griekenland - Ierland te zien?

De wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport 4. De aftrap is om 20.45 uur op zondag 13 oktober 2024. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.